Edward Plass

Nadat ik rechten heb gestudeerd aan de Universiteit Maastricht heb ik twee jaar als jurist bij een gerechtsdeurwaarder gewerkt. In 1998 ben ik als advocaat beëdigd en bij een klein advocatenkantoor in Noord-Limburg aan de slag gegaan. Omdat de mogelijkheden tot het specialiseren op kleinere kantoren beperkt zijn, heb ik in 2008 de overstap gemaakt naar TRC-advocaten, vestiging Horst. Daar heb ik mij gespecialiseerd in het personen- en familierecht door de specialistenopleiding van de Vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS) met goed gevolg te doorlopen.

Buiten een gedegen juridische kennis vind ik goede bereikbaarheid en heldere communicatie in het contact met mijn cliënten van groot belang. Bij de behandeling van uw zaak hecht ik veel waarde aan een nuchtere kijk en gevoel voor realiteit. Het verdient de voorkeur om tot een vergelijk te komen maar als het moet schuw ik een procedure niet.

Buiten mijn studie ben ik actief bij de Rotary Club en lid van een hockeyclub. Ook ben ik 14 jaar lid geweest van de Commissie van Beroep van de KNVB. 
 

Bel me terug

Vul hiernaast uw naam en telefoonnummer in en klik op 'Bel mij terug'.
U wordt dan zo spoedig mogelijk door TRC Advocaten gebeld.