Evelien Geerings 

Tijdens mijn rechtenstudie in Nijmegen ben ik als juridisch medewerker gestart bij TRC Advocaten in Veldhoven. Het werken bij TRC advocaten beviel mij zo goed dat ik na mijn beëdiging tot advocaat in 2003 bij TRC advocaten ben blijven werken. Aanvankelijk ben ik gestart in de algemene rechtspraktijk, maar als snel werd voor mij duidelijk dat mijn affiniteit ligt bij het personen- en familierecht.

Binnen het personen- en familierecht houd ik mij bezig met (internationale) echtscheidingen, verdeling van huwelijksgoederengemeenschappen c.q. gemeenschappelijk vermogen, het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden, alimentatiekwesties, afstammings- en gezagkwesties, naamswijzigingen en aanverwante familierechtelijke kwesties.

Hoewel ik een stevige proceservaring heb, geniet het mijn voorkeur om cliënten in onderling overleg tot een oplossing te laten komen. Als advocaat en mediator begeleid ik cliënten bij het op een goede en respectvolle manier uit elkaar gaan. Cliënten worden door mijn juridische kennis, inzicht in relaties en parate kennis van de actuele rechtspraak binnen het familierecht door mij op een professionele wijze bijgestaan.

Ik ben lid van de volgende verenigen:

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op. 
 

Bel me terug

Vul hiernaast uw naam en telefoonnummer in en klik op 'Bel mij terug'.
U wordt dan zo spoedig mogelijk door TRC Advocaten gebeld.